Druhé Packé soustředění 24.7.-26.7.2015

IMG_20150725_100711Sešli jsme se v plném počtu, přišli nás navštívit i kamarádi ze sousedních klubů – Leoš Tomiška a Mirek Kotula, takže účast byla opravdu vzorná a krásně jsme si tak všichni odpočinuli po velkých vedrech, které panovalo během týdne.

Tentokrát soustředění proběhlo v režii Jirky Sedláčka. Zajistil a přivezl velký vojenský stan, kde jsme během akce našli bezpečné útočiště. Stan obstál i ve velkém větru, který naše soustředění provázel od rána do večra(i v noci). Po celou dobu se Jirka staral o naše nenasytné žaludky. IMG_20150725_123755Připravil si pro nás vynikající grilovačku(tu jsme mu my nenažranci snědli hned první večer, takže následující den musel obstarat další porce steaků). Na stole po první večeři(v pátek) zbyly jen mastné talíře. Obědy i večeře zajistil na grilu opravdu špičkově a právem si zasloužil řád Zlaté vařečky.
Vláďa Čermák zase zajistil sud piva, abychom neumřeli žízní(při ťukání „Na vnoučka“ a „Na sr..ky“ to tentokrát odneslo několik půllitrů) a o chlazení se postaral Martin Mühl. Všichni ostatní jsme přispěli dobrou náladou.

Aby to nevypadalo tak, že jsme celé soustředění jenom jedli a pili, tak musím napsat, že jsme si také pěkně zalítali, letadel jsme na to měli dost – viz foto v galerii. I když některá kvůli silnému větru neletěla.

No a na závěr musím napsat, že se už všichni moc těšíme na třetí a pro letošek poslední soustředění, které proběhne 21. – 23.8.2015